Benefiet Korenfestival 14 juni

Op zaterdagmiddag 14 juni zal een 8-tal koren optreden in Geref. Kerk “De Mande” te Bakkeveen. Het gaat hier om een benefietconcert.

De opbrengst van het festival gaat naar een goed doel. Het goede doel is ondersteuning van het initiatief van Dirkje de Hoop-Postmus: steunen van kinderen van ouders met kanker, het helpen bij het emotineel verwerken van deze ziekte bij één van de ouders. Dirkje heeft al meerdere acties voor dit doel opgezet.

De presentator van het korenfestival i Willy Schenkel. De optredens van de koren wordne beoordeeld door Rinze Meester (pianoleraar, koordirigent, schooldocent). Het festival staat in het teken van muziek en gezelligheid. De organisatie is in handen van “Stichting Culturele Activiteiten Opsterland”.

14 juni vanaf 13 uur in “De Mande” te Bakkeveen.

Geplaatst in: Dunsjongers

Geef een reactie