40 jarige Waldsang opent nieuw centrum

Zaterdagmiddag 19 april heeft voor campinggasten de officiele opening plaatsgevonden van de nieuwe zalen en faciliteiten van “De Waldsang”.

Het nieuwe centrumgebouw was al sinds Goede Vrijdag 28 maart in gebruik. In het gebouw zijn de receptie, snackbar “Big snack”, kantine en recreatiezaal. Aan de zuid-west zijde (zon-zijde) is een groot, deels overdekt, terras aanwezig.

De oude kantine is omgetoverd tot “nifelskuorre” (knutselschuur) voor de kinderen. De wasserette is vernieuwd en verhuisd. Er is een Freegame aangelegd waar op kan worden gevoetbald, volleybal en basketbal.

De gehele entree is vernieuwd en verplaatst. En tot slot: er is een internet hotspot in en om het centrumgebouw.

De Waldsang is in 1968 begonnen op een open stuk weiland; nu is het uitgegroeid tot een fraai in de bossen gelegen recreatiecentrum. De Waldsang bestaat dit jaar 40 jaar; er zal tijdens het seizoen op gepaste wijze aandacht aan worden gegeven.

Hieronder een impressie van de opening op zaterdagmiddag 19 april 2008.

Klik hier voor de bouwfase van september tot begin maart.

Geplaatst in: Waldsang

Geef een reactie