World Servants gaan onverminderd door met acties

W O R L D S E R V A N T S B A K K E V E E N

De World Servants van Bakkeveen zijn creatief en ze weten van doorzetten. Opnieuw berichten van nieuwe acties. De aanloop van hun aktiviteiten straks in de Dominicaanse republiek is spannend. Halen ze het benodigde geld binnen? Hieronder meer nieuws van hen zelf.

Hallo Allemaal,

Hier weer een berichtje van ons. We zijn alweer een maand dichterbij onze reis naar de Dominicaanse Republiek. Afgelopen maand zijn we druk bezig geweest met de potgrondactie, puddingbroodjesactie, catering trouwerij, garage schoongemaakt en de voorbereidingen van de 24 uurs actie. De potgrondactie heeft zo’n €1500,- opgeleverd. We hebben nog een aantal zakken potgrond over, heeft u nog belangstelling? Laat het ons dan even weten. De 2e puddingbroodjesactie, die we hebben gehouden op onze school, was weer geslaagd. Niet alle broodjes zijn verkocht, maar we zijn ze toch nog kwijt geraakt bij familie en vrienden. We hebben met deze actie €108,- verdiend. Een aantal van ons hebben geholpen bij een trouwerij waar we moesten zorgen voor de catering. We hebben een leuke avond gehad. Hiermee hebben we € 100,- verdiend. Ook zijn we een middag druk aan het poetsen en schoonmaken geweest om een garage weer om te toveren tot een blinkende garage. We hebben veel lol gehad en daar ook nog € 75,- mee verdiend voor ons goede doel.

Wat u misschien al heeft meegekregen, we hebben op 2 & 3 Mei een nieuwe spetterende actie waarbij wij 24 uur lang op een paal in een krot gaan zitten. Deze actie zal plaatsvinden op het terrein van Jodel Lowina en zal om 16.00 worden geopend. Ook wordt om deze tijd onze eigen single gepresenteerd!! We hebben namelijk met behulp van Douwe Bouma een eigen single gemaakt over ons World Servants project.

Tijdens deze spetterende actie zal op vrijdagavond ook een veiling worden gehouden. Misschien kunt u zich nog herinneren dat de groep van vorig jaar dit ook heeft gedaan. Het idee is dat u van ons € 5,- krijgt en uw talenten gebruikt om dit voor ons te gaan vermeerderen. Voorbeeld: Uw talent is dat u goed cake kunt bakken, u krijgt van ons € 5,- en kunt voor dit geld de ingrediënten kopen voor de cake. Op de veiling wordt de cake dan verkocht en de opbrengst gaat naar de Dominicaanse Republiek. Heeft u zin om uw talenten voor ons te gebruiken. Laat het ons weten!

We kunnen tijdens deze 24 uurs actie nog wel wat hulp gebruiken met de activiteiten die er omheen worden georganiseerd. Heeft u hier belangstelling voor neem dan contact op met Wieke Stoker (06-14669297).

Groetjes, Lisanne
Jikke
Elina
Nynke
Djanet
Anneke
Jan- Martin
Wieke
Bertwillem

Geplaatst in: World Servants

Geef een reactie