UITNODIGING

Uitnodiging voor de paasvieringen

in de gereformeerde kerk De Mande.

Op donderdag 20 maart om 19.30 uur

op vrijdag 21 maart om 19.30 uur

op zaterdag 22 maart om 19.30 uur

en zondag 23 maart om 10.00 uur.

Van harte welkom!!!


Geachte mededorpsbewoners,

Over enkele dagen is het weer Pasen. De tijd van de eieren en de paashaas. Van de lente. En de tijd van het sterven en de opstanding van Jezus Christus.

Het sterven en de opstanding van Jezus Christus. Het hart van het christelijk geloof. God die nabij is geweest in een mens, tot in zijn sterven. Tot ver zijn sterven: tot in zijn opstanding uit de dood.

Maar ook: onbegrijpelijke woorden, die uitzicht kunnen bieden, maar ook ergernis en ongeloof. Dit moet toch een leugen zijn!

En toch vermoeden we dat er in die gebeurtenissen en in die woorden een schat van wijsheid ligt voor ons, mensen van nu. Het licht sterker dan de duisternis? Het leven krachtiger dan de doodÂ…. Het goede veerkrachtiger dan het kwaad?! Toch op zijn minst het overdenken en vieren waard.

Daarom 4 vieringen die ons meenemen in dat geheim, in die wijsheid. 4 Eigentijdse kerkdiensten waarin dat oude paasverhaal voor ons tot leven komt.

Donderdag 20 maart een dienst over het laatste Avondmaal en het verraad van Jezus.

Vrijdag 21 maart lezen we het verhaal van het sterven van Jezus.

Zaterdag 22 maart vieren we de opstanding van Jezus.

Zondag 23 maart is er een gezinspaasviering, waarin ook een kind gedoopt zal worden.

Graag nodigen wij u uit om één of meerdere van die diensten met ons mee te vieren. Wij hopen dat u zich welkom weet, hoe u ook komt!

Voor informatie of vragen (ook over evt. vervoer naar de kerk) kunt u contact opnemen met ds. Gerben Kajim, tel 542555, [email protected]

Geplaatst in: Gereformeerde Kerk

Geef een reactie