Poll: Historische Vereniging Bakkeveen

Woensdag 20 februari zal in de geschiedenisboeken worden bijgeschreven als de dag dat Bakkeveen een vereniging rijker is geworden: een Historische Vereniging. De oprichtingsvergadering vond plaats in Dúndelle. Er waren ruim 30 aanwezigen. Bijna al deze aanwezigen zijn meteen lid geworden.
De vereniging heeft een ambitieus plan. Hieronder in het kort:

  • Digitalisering documenten
  • Plaatsen documenten op www.bakkeveen.nl
  • Uitgave tijdschrift 2x per jaar
  • Onderzoek van de vele facetten van de historie van Bakkeveen
  • Organiseren van lezingen
  • Bewaren en tentoonstellen van historische goederen

In de poll kunt u uw betrokkenheid bij deze vereniging aangeven.

Je kunt je mening geven door te stemmen! Op de openingspagina van www.bakkeveen.nl staat de poll; in het midden, naast de advertentie.
Stem en kijk vervolgens wat anderen er van vinden.

In het gastenboek kun je je mening toelichten, dat is anoniem. Maar als je je naam erbij zet, dan wordt de discussie wellicht zinvoller. Klik hier voor het gastenboek.

Op de laatste poll: Hoe vaak moet de verkiezing van ‘Vrijwilliger(s) van het jaar’ gehouden worden? hebben 95 bezoekers gereageerd.
48.4 % vond dat er elk jaar een verkiezing gehouden moet worden. Om 30,5 % mag de verkiezing worden afgeschaft en 21,1 % raadt een verkiezing eens in de ‘zoveel’ jaar aan.
Inmiddels heeft het bestuur van Plaatselijk Belang voor dit jaar in het Klupblad al weer een oproep gedaan voor deze verkiezing. Voor de toekomst zal men zich beraden.

Geplaatst in: Opmerkelijk

Geef een reactie