Poll: Actie Vroegopstap.

Twee vrouwen uit Siegerswoude, Myriam Loonen en Hannie Gorter, van de actiegroep Vroegopstap, zijn dinsdag 18 maart naar Den Haag vertrokken om een verzoekschrift voor een nationaal burgerinitiatief in te dienen. Voor het indienen hiervan zijn 40.000 handtekeningen vereist, de teller van de actiegroep staat inmiddels op een kleine 200.000.
Gorte en Loonen willen dat de horeca in alle Nederlandse gemeenten tot uiterlijk 2.00 uur openblijft. De tijd van het ‘indrinken’ zou hierdoor verkort worden of zelfs verdwijnen.

Je kunt je mening geven door te stemmen! Op de openingspagina van www.bakkeveen.nl staat de poll; in het midden, naast de advertentie.
Stem en kijk vervolgens wat anderen er van vinden.

In het gastenboek kun je je mening toelichten, dat is anoniem. Maar als je je naam erbij zet, dan wordt de discussie wellicht zinvoller. Klik hier voor het gastenboek.

Over de laatste poll: ‘Ik ben of word binnenkort lid van de Historische Vereniging Bakkeveen.’, hebben 58 bezoekers hun mening gegeven.
Als het percentage uitgebrachte stemmen representatief is voor alle inwoners van Bakkeveen, hoeft de vereniging zich geen zorgen te maken over het , toekomstig, aantal leden: 41,4% is al lid of wordt het binnenkort; 29,3% overweegt om lid te worden en een zelfde percentage geeft aan geen lid te willen worden.

Geplaatst in: Opmerkelijk

Geef een reactie