POIESZ supermarkt heropend.

Vandaag donderdag 13 maart heropende een vernieuwde Poiesz supermarkt haar deuren.

In een tijdsbestek van drie dagen werd een geheel nieuwe inrichting van de bestaande winkelruimte gerealiseerd. Achterin de winkel vond een kleine verbouwing plaats.

In verband met het toerisme in Bakkeveen had de hoofddirektie van Poiesz (op aanraden van de Bakkeveenster bedrijfsleiding) besloten, dat deze herinrichting nog voor de Paasdagen plaats moest vinden. Aanvankelijk stond dit projekt voor later in dit jaar gepland.

Vanmorgen om 8.00 uur konden de eerste klanten ervaren, hoeveel meer ruimte er door deze herinrichting in de winkel ontstaan is. Dit verdient ons inziens een grote pluim!

">

Bedrijfsleider de heer R.Dikkens, is erg content met zijn vernieuwde filiaal. De klus van de afgelopen drie dagen is voorspoedig verlopen, vooral dankzij de inzet van het voltallige personeel en enkele bedrijfsleiders van andere filialen. Afgelopen maandag is het een erg drukke dag geweest, maar op woensdagavond was men ruim op tijd, namelijk om 20.30 uur, helemaal klaar met de werkzaamheden.

">

Groenteboer Jan is eveneens in zijn nopjes met zijn gerestylde groenten-en fruitafdeling. Deze afdeling is nu schitterend ruim van opzet. Een heel verschil met voorheen, toen het winkelend publiek op deze te krappe afdeling nog al eens vastliep.

">

De twee marktkramen op de groenten-en fruitafdeling zorgen voor een overzichtelijke en praktische uitstalling van alle verse en gezonde vitamines.

">

Via een nieuw en groter koeleiland bereikt men de sfeervolle bakkerscorner.

">

De brood-en bankethoek is niet alleen verplaatst, maar heeft ook een zeer geslaagde metamorfose ondergaan. Bovendien geurt het er ouwerwets lekker naar vers gebakken brood.

">

Vlees en vleeswaren zijn voortaan links achteraan in de
winkel te vinden .

Deel dit via:

">

Vandaag liepen verschillende klanten nog naar bepaalde artikelen te zoeken. Heel wat afdelingen zijn van plaats veranderd. Maar kijk eens omhoog …. elke afdeling staat daar aangegeven!

Deel dit via:

">

Menigeen vroeg zich verbaasd af, hoe de mensen van de Poiesz dit met de bestaande ruimte voor elkaar hebben gekregen. Ook alle gangpaden lijken wel ruimer te zijn geworden!

Deel dit via:

">

Alleen bij de kassa’s valt niets nieuws te bespeuren. Maar ook hier komt verandering in! De bestelde nieuwe kassa-units konden helaas niet op tijd geleverd worden en worden nu na de Pasen geplaatst. Er komen vier kassa’s in twee units te staan.

Geplaatst in: Poiesz

Geef een reactie

Weer in Bakkeveen

Reacties

Statistieken