Jeugd voorstelling Toanielfederaasje Opsterlan

Sell-Fish is een activiteit van de Toneelfederatie Opsterland

Presenteert: IKKE NET!

Op 12 april presenteert jeugdtheatergroep Sell-Fish, onderdeel van de Opsterlandse Toneelfederatie, haar voorstelling: Ikke Net !. Sell-Fish wordt voor deze productie versterkt met een gelegenheidsband van de muziekschool Centrum voor de Kunsten A7 te Gorredijk, bestaande uit jonge musici, en de dansgroep Dans@Zo (s.v. Thor) o.l.v. Marjanne Oost uit Lippenhuizen. De voorstelling wordt gepresenteerd in de Burgemeester Harmsmaschool te Gorredijk.

De voorstelling Ikke Net  is een humoristische, brutale voorstelling die gaat over het onbegrip en de strijd tussen jongeren en hun ouders maar ook tussen jongeren onderling. Het wordt een voorstelling vol spel, dans en live muziek. Je mag je alvast verheugen op een spetterende, humoristische voorstelling met brutale elementen, waarin je mogelijk iets zult herkennen. De regie is ook dit jaar weer in handen van Jenny Hoekstra, die de spelers vanaf de start in 2005 heeft opgeleid.

Dus kom allen om deze jeugdige talenten uit Opsterland aan te moedigen of om te kijken of je de gespeelde situaties herkentÂ…. Voor inlichtingen of reserveringe: [email protected].

Geplaatst in: Toneelvereniging Nij Bigjin

Geef een reactie