Geslaagd optreden Marinka’s in Dundelle

Vrijdagavond 14 maart 2008 stond er wederom een Oberkrainer ensemble in Dundelle op de planken. Ook vorig jaar rond begin maart was dit het geval.
Dit jaar viel de eer te beurt aan De Marinka’s.

Oberkrainer-ensemble Marinka bestaat uit 5 muzikanten en een zangeres. Marinus Cuijpers en Wiels Bouten ( accordeon en bariton/basgitaar en zang ) hebben hun sporen met de oberkrainer muziek destijds al verdiend bij de Eugener Musikanten. Martien Wijnands bespeeld de trompet en Ed Lucassen de klarinet. Met de slaggitaar maakt Frans v.d. Eijnden.
Zangeres Tony van der Els heeft zo’n 12 jaar gezongen bij Oberkrainer ensemble Nizozemska. Door het overlijden van Cor Verhaeg (zanger bij Nizozemska ) stortte haar gevoel voor de oberkrainer-muziek in en is ze kort gestopt met zingen. Marius Cuijpers belde haar om bij Marinka te komen zingen, en zo is ze weer begonnen (met heel veel plezier). Het is nu weer haar lust en leven. Marinka is een heel gezellige club die gezellige Oberkrainermuziek wil maken.

Hieronder een korte impressie van vrijdagavond 14 maart 2008 in Dundelle.

Geplaatst in: Dundelle

Geef een reactie