Activiteiten De Bosk 2008

Beste buurtgenoten,

Hieronder ziet u een overzicht van de activiteiten, waar u komend jaar aan mee kunt doen.

Voor jong en oud, voor iedereen zit er wat bij. Op de ledenvergadering kregen deze activiteiten de meeste stemmen, dus we verwachten een grote opkomst. Dit jaar vindt ook het dorpsfeest weer plaats met activiteiten voor buurten. Natuurlijk hopen wij daar ook bij te zijn.

Na een herhaalde oproep voor het maken van vlaggenlijnen toonden Janneke van der Meer en Baukje Zwart zich bereid een aantal te naaien, zodat De Bosk tijdens het dorpsfeest er weer feestelijk uitziet.

Nogmaals een van harte welkom aan fam. Hiemstra, die onlangs op Boskleane 22 zijn komen wonen. Mogelijk wordt het ledenbestand nog uitgebreid met nieuwe bewoners, die onlangs naar andere adressen in De Bosk zijn verhuisd.

Activiteitenoverzicht De Bosk 2008.

Maart.

– Op zaterdag 23 maart beginnen we, in samenwerking met Ecofeen, de activiteiten met het paaseieren zoeken voor de kleinsten (t/m 8 jaar). Aanvang 10.00 uur.

April.

– Zaterdagochtend 19 april komen we langs met de buurtkar. U kunt dan, tegen een kleine vergoeding, snoeiafval meegeven.

– Inning van het eerste deel van de contributie 2008. Alleenstaanden: € 7,50. Gezinnen: € 15.

Mei.

– In De Bosk wonen nogal wat motormuizen. Voor hen is er op 17 of 18 mei, in overleg, een motortoertocht. Introducés zijn van harte welkom.

– Een zeer populaire activiteit is het bezoeken van een waddeneiland. Het lekker fietsen en wandelen vindt plaats op zaterdag 31 mei.

Juni.

– In de week van 5 t/m 8 juni vindt het dorpsfeest plaats met Boerenfeest als thema.

Donderdagavond 5 juni is er een boerenzeskamp. Teams bestaand uit 4 mannen en 2 vrouwen kunnen hier aan meedoen. Vanzelfsprekend is De Bosk ook van de partij!

Op vrijdagavond 6 juni kunnen dorpsgenoten zich aanmelden voor een podiumact. Liefhebbers uit onze buurt nodigen we van harte uit hier aan mee te doen.

– Op zaterdag 21 juni brengen de jongste buurtbewoners een bezoek aan kinderboerderij De Naturij in Drachten.

Augustus.

– Vorige keer een groot succes: Barbecue, voorafgaand door een spel voor jong en oud.

Alvast noteren: zaterdag 23 augustus.

September.

– Inning van het 2e deel van de contributie 2008. Alleenstaanden: € 7,50. Gezinnen: €15.

– 14 september organiseert buurtbewoner Johan Scholte een survivalrun. Tegen de bosrand zet hij een parcours uit, geschikt voor alle bewoners, ongeacht de leeftijd.

– Midgetgolf bij Dundelle. Onder voorbehoud. Datum nog niet bekend.

Oktober.

– Vorig jaar kabelwaterskiën, dit jaar Paintball en wel op vrijdag 31 oktober!! Houd deze datum vrij.

December.

– Natuurlijk bezoekt Sinterklaas ook dit jaar weer onze buurt en wel op donderdag 4 december.

– Vanwege groot succes ook in 2008 weer een Kerstmarkt in De Bosk. Op vrijdag 12 december kunt u hier weer terecht voor uw kerststukje en andere kerstbenodigdheden.

Januari 2009. Ledenvergadering.

Noteert u alvast bovenstaande activiteiten in uw agenda ?!

Geplaatst in: De Bosk

Geef een reactie