Poll: Opsterland een vrouwelijke burgemeester?

Woensdag 9 januari jl werd mevrouw Fransisca Ravestein uit Rotterdam en lid van D66, benoemd tot de nieuwe burgemeester van de gemeente Opsterland. Ze volgt hiermee Sicko Heldoorn op die naar Assen vertrok en daar burgemeester werd.

Voor het eerst heeft Opsterland hiermee een vrouwelijke burgemeester.

Een goede zaak? Had dit veel eerder gemoeten?

Je kunt je mening geven door te stemmen! Op de openingspagina van www.bakkeveen.nl staat de poll; in het midden, naast de advertentie.

Stem en kijk vervolgens wat anderen er van vinden.

In het gastenboek kun je je mening toelichten, dat is anoniem. Maar als je je naam erbij zet, dan wordt de discussie wellicht zinvoller. Klik hier voor het gastenboek.

Op onze vorige poll, ÃDe chicane bij de Waldsang is een hele verbetering voor de verkeersveiligheid, reageerden 150 bezoekers van bakkeveen.nl. Een overgrote meerderheid, bijna 75%, was het niet met de stelling eens.

In het gastenboek valt oa te lezen, dat men bang is dat op den duur de snelheid van de auto’s weer zal toenemen als men eenmaal gewend is aan de wegversmalling.

Binnenkort zal er een herbestrating van de Foarwurkerwei plaatsvinden met kleurvlakken, strepen en een optische versmalling van de weg. Enkele bewoners van de Foarwurkerwei hebben er alle vertrouwen in dat, mede dankzij deze maatregelen, de verkeersveiligheid zeker zal verbeteren. We zullen de ontwikkelingen in de gaten houden. Op den duur misschien een nieuwe poll hierover.

Precieze resultaten:

  • Nee: 73.3%
     
  • Ja: 22.7%
     
  • Geen mening: 4%
     

 

Geplaatst in: Opmerkelijk

Geef een reactie