DVD-WINTERSTILTE NU TEN BATE VAN DE STICHTING ANDRÁSSY.

Bakkeveen liet de schaakclub niet in de steek. De verkoop van de DVD “Winterstilte” ten bate van de Schaakclub Bakkeveen liep goed, dus kunnen de schakers dit seizoen weer opgelucht ademhalen. De begroting voor dit seizoen is weer sluitend.

Wij gaan door met de DVD-actie. De opbrengst gaat nu naar de Stichting “Andrassy”. U weet wel voor de tehuiskinderen in Hongarije, kinderen die u op deze wijze het gevoel geeft niet alleen op de wereld te zijn. Zo steunde u een club voor kinderen in uw eigen dorp en steunt u straks kinderen van ons Europa! Prachtig, dat is eerlijk delen!

Als het een tijdje niet wintert, dan kunt u toch genieten van mooie winterbeelden van de omgeving van het mooiste dorp in Zuid-Oost Friesland. Het is onder meer ook een leuk cadeautje voor diegenen die wat minder mobiel zijn.

De prijs is € 7,50. U kunt hem bestellen, op tel. nr. 0516 542 087, maar ook per e-mail [email protected].

U helpt die kinderen toch ook?

Wilt u weten wat Andrassy doet, klik dan HIER

Geplaatst in: Opmerkelijk

Geef een reactie