Politieberichten van zondag 6 januari

Fryslân, 06-01-2008: Politieberichten van zaterdag 5 januari 13.00 uur t/m zondag 6 januari 13.00 uur

Bakkeveen: ongeval met licht letsel.

De politie heeft zaterdagmiddag een aanrijding met licht letsel afgehandeld. Een 52-jarige motorrijder uit Bakkeveen reed over de Tsjerkewâl, vanuit de richting Waskemeer. Een 23-jarige automobilist uit Heemskerk reed in de richting van Waskemeer en zocht een afslag. Toen hij deze vond, sloeg hij linksaf. Hierbij werd de motorrijder over het hoofd gezien. Er volgde een vrijwel frontale botsing. De motorrijder raakte met hoofd, schouders en heup hard het wegdek, maar vervoer naar het ziekenhuis was niet noodzakelijk. Het slachtoffer kon zelf naar huis gaan, vermoedelijk met wat kneuzingen. Zowel motor als auto moesten worden afgesleept.

Geplaatst in: 2008-gebeurtenissen

Geef een reactie