Politieberichten van maandag 7 januari

Bakkeveen: twee verdachten aangehouden voor vernieling woning

De politie heeft zondagavond de vernieling aan een woning aan de Kleasterkamp onderzocht. Bij de 52-jarige bewoonster werd een buitenlamp vernield. De verdachten, twee jongens van 13 en 14 jaar oud, zijn door de tuin weggevlucht. Tevens zou bij een aantal anderen woningen ook de buitenverlichting vernield zijn. In eerste instantie zijn enkele buurtbewoners op onderzoek gegaan. Zij troffen twee jongens aan die voldeden aan het signalemen. De twee zijn overgedragen aan de politie. Beide verdachten worden binnenkort uitgenodigd op het politiebureau om een nadere verklaring af te leggen, ook wat betreft andere vernielingen die zijn gepleegd in het dorp.

Geplaatst in: 2008-gebeurtenissen

Geef een reactie