Gesponsorde Oudjaarsduik World Servants Bakkeveen

World Servants en fans trotseren koude water

Hallo Allemaal,

Hier weer een berichtje van World Servants. Afgelopen 29 December hebben we meegedaan met de Oudjaarsduik in Voorthuizen (In Voorthuizen is een plaatselijke groep die dit al een aantal jaren organiseert). ’s Ochtends zijn we begonnen aan de “reis”. We kwamen rond 1 uur aan in Voorthuizen zelf. Daar hebben we ons eerst aangemeld en gezellig wat gedronken met de groep/ springers en fans. Toen was het tijd om richting het meer te gaan. Toen we bij het meer “Zeumeren” aankwamen, snel omkleden en richting de start. 3, 2, 1 en rennen. Snel erin en dan maken dat je de kant weer vind. Het ging erg snel. Toen we eenmaal weer op de kant stonden bedachten een aantal dat het eigenlijk wel leuk was nog een keer erin te gaan. Dus Â… daar gingen ze!

Onze ervaring, die we met z’n allen delen was: Het water was eigenlijk te koud om te voelen dat het koud was. Op een gegeven moment voelde je je benen niet meer. Maar het was zeker een geslaagde dag. We hebben met deze actie ongeveer €1500,- opgehaald. Dat was niet gelukt zonder de vrijwillige duikers van onze groep. BEDANKT!

Ook de volgende actie komt snel dichterbij en dat is een Rommelmarkt/ Bazar. Deze wordt gehouden op Zaterdag 2 Februari van 10 tot ongeveer 4 uur in “de Mande”. Ook is er voor de kinderen, steltlopen, grabbelen en sminken. Iedereen is welkom!

De potgrondactie staat uiteraard ook weer op de agenda. Deze wordt gehouden eind februari. Waarschijnlijk gaan we ook viooltjes erbij verkopenÂ…. Hier hoort u nog over.

Groetjes,

Elina
Nynke
Lisanne
Jikke & Djanet

Geplaatst in: World Servants

Geef een reactie