Werk in uitvoering(3): flat Greate Kamp

Wat deze week het meeste opviel bij de flat aan de Greate Kamp was het groot aantal bedrijfsbusjes! Vanmorgen werden er maar liefst negen geteld. Essent was er, Eneco, J & D leidingsystemen, beton-en zaagbedrijf Wijma uit Ureterp en last but not least firma Allema uit Niawier.

Wat moet dat daar toch allemaal, vroeg menigeen zich af. En daar is nu de website van Bakkeveen voor …! Die geeft het antwoord, wat in dit geval luidt: Nieuwe combi-verwarmingsketels!

Daar hebben jullie heel geschikt weer voor uit gezocht, grapte een voorbijgangster tegen de werknemers van de diverse bedrijven. Immers afgelopen dagen was ook overdag de temperatuur net op of onder het vriespunt …. En dan te bedenken dat afwisselend een paar bewoners het een tijd zonder kachel moesten stellen ….

Geplaatst in: Opmerkelijk

Geef een reactie