Uitnodiging ‘De Mande’

INLEIDING

“Ik zou wel eens willen praten over de zin van dit leven”

“Geloven, wat is dat eigenlijk?”

“Wie is God, wat zei Jezus, wat is bidden?”

“Ik ben wel christelijk opgevoed, maar er niet meer mee bezig, maar eigenlijk zou ik weer eens..”

“Wat zegt de Bijbel?”

“Waar put i­k mijn inspiratie uit?”

Zijn dit vragen of uitspraken die de uwe zouden kunnen zijn, dan heeft de gereformeerde kerk De Mande een mooi aanbod. Leest u verder!

AANBOD

Het komend voorjaar organiseert De Mande een basiscursus geloven. 7+1 heet de cursus. 7 avonden en 1 hele dag. De cursus neemt u in 7+1 stappen mee langs de hoofdthema?s van het christelijk geloof. Dat gebeurt met film, tekst en onderling gesprek.

De cursus is bedoeld voor mensen die niet bekend zijn met de inhoud van het christelijk geloof en die er wel eens wat meer over willen weten. Maar ook voor mensen die met dat geloof wel bekend zijn en die toe zijn aan vernieuwing, een ?upgrade? van hun geloof.

Er is alle gelegenheid om elkaar rond de thema?s te ontmoeten. De ontmoeting staat centraal. Niet alleen de ontmoeting met elkar, maar ook met God. Samen eten op de cursusavonden is daarbij een optie.

Er zal op de avonden een open sfeer zijn, waarin alle deelnemers tot hun recht kunnen komen. Ieder kan op zijn of haar eigen manier en met zijn of haar eigen vragen aan het gesprek deelnemen. Ieder telt voluit mee.

De avonden zullen plaatsvinden op woensdag 9 januari, woensdag 23 januari, woensdag 6 februari, woensdag 13 februari, woensdag 5 maart, woensdag 26 maart, woensdag 9 april en de dag op zaterdag 12 april. De avonden starten om 20.00 uur. De eerste avond zal in het kerkgebouw van De Mande zijn.

Allen hartelijk welkom!

Voor vragen, opmerkingen en aanmelding kunt u contact opnemen met Gerben Kajim, Alde Drintse Wei 4 te Bakkeveen, tel. 0516 542555. U kunt ook mailen: g.c.kajim@hetnet.nl

Geplaatst in: Gereformeerde Kerk

Geef een reactie