Training bekken (bodem) voor vrouwen

De kracht van je bekken

Bekken(bodem)training voor vrouwen

We kunnen zeggen dat het bekkengebied de bron van onze diepste verbinding met het leven is en de voedingsbodem van onze meest vitale gevoelens. Een sterk en soepel bekken geeft meer energie, kracht en zelfvertrouwen, ook de beleving van seksualiteit kan erdoor verbeteren.

In het bekkengebied kunnen zich problemen voordoen zoals: ongewenst urineverlies, verzakkingen, lage rugklachten, menstruatie- of overgangsklachten. Klachten die veel ongemak, beperkingen in de bewegingsvrijheid en schaamte met zich mee kunnen brengen. Doordat het bekken een goed doorbloed gebied is zijn de spieren er in tot op hoge leeftijd te trainen, waardoor klachten verminderen en voorkomen kunnen worden.

Een sterk en soepel bekken geeft energie en zelfvertrouwen. Omdat het bekken een goed doorbloed gebied is zijn de spieren in dit gebied tot op hoge leeftijd te trainen.

Sietske Russchen start op donderdagavond 17 januari 2008 met een bekkenbodemtraining voor vrouwen. Plaats: dienstencentrum De Holdert, Van Knobelsdorffplein 121 in Drachten.

In een groep werken we met series van oefeningen die voortkomen uit verschillende tradities en die erop gericht zijn om de energie in het bekkengebied op te wekken. De oefeningen hebben een positief effect op eventuele klachten en helpen je meer gevoel in je bekken te ervaren. Deze training is voor vrouwen in elke levensfase van jong en oud, voor vrouwen met en zonder klachten.

Meer informatie en opgave: Sietske Russchen, Bakkeveen. 0516-541464.

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie