Sinterklaas bij volleybal

Dinsdag was het dan weer zover Sinterklaas feest bij de volleybal. Ondanks de ontzettend drukke periode had Sinterklaas toch nog weer 2 Zwarte Pieten na de gymzaal gestuurd. Het waren weer de volleybal Pieten die bijna ieder jaar een bezoekje bij ons komen brengen. Wij zijn daar ook altijd weer erg blij om dat ze even bij ons komen. Dit keer bleven de Pieten tot en met de 4 de groep en halverwege deze groep zijn ze weer vertrokken want ja er wachten nog veel meer kindertjes op een bezoekje. De kinderen kregen na afloop van de Zwarte Pieten ieder nog een heerlijke zak met snoep mee na huis en een hand vol met strooigoed. We kunnen met zijn allen terug zien op een zeer geslaagd feest we willen de Pieten weer heel erg bedanken voor hun bezoek in deze toch zo’n drukke tijd We zien ze graag volgend jaar weer terug. Op de foto’s kun je zien dat het een zeer geslaagd feest vast die spreken voor zich. Groet Jeen

Geplaatst in: Volleybal

Geef een reactie