Adventsvespers

De maand december is begonnen, daarmee ook de adventsperiode. Een periode waarin het verlangen wordt gewekt naar de geboorte van Jezus onder ons, de komst van de Heer in zijn gemeente, zodat opnieuw onze aarde wordt omgevormd en tot leven gewekt.

De adventszondagen vallen op 2, 9, 16 en 23 december.

Tijdens deze periode zijn er, naast de gewone kerkdiensten in de hervormde en gereformeerde kerk, elk adventszondagavond om 19.00 uur vespers in de hervormde kerk van Bakkeveen. De eerste vesper vindt plaats op a.s. zondag. Vespers zijn gebedsdiensten met zang en schriftlezingen. Bij de lezingen staat het bijbelboek Jesaja centraal. De vespers zijn laagdrempelig en oecumenisch van opzet en voorbereid door gemeenteleden van de hervormde en gereformeerde kerk.

Iedereen is van harte welkom.

Geplaatst in: Kerken

Geef een reactie