2007: Nieuwe foto’s Sinterklaas in de Slotplaats!

OP VISITE BIJ SINTERKLAAS IN DE SLOTPLAATS

Op zondag 2 december jongstleden waren alle kinderen uit Bakkeveen en de wijde omgeving welkom in De Slotplaats om Sinterklaas te ontmoeten!

Vanaf ongeveer 11.00 ’s ochtends was het reeds een drukte van belang met de negen pieten die Sinterklaas voor de gelegenheid op De Slotplaats gehouden had! Vanaf een uur of 13.30 was ook de Goedheiligman zelf aanwezig en werden er foto’s gemaakt door een professionele fotograaf.

Om 14.30 uur ging de Sint er eens goed voor zitten om de toegestroomde kinderen, pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s te begroeten. Ondanks het onstuimige en regenachtige weer, mocht Sinterklaas op veel belangstelling rekenen en werd het een bijzondere gezellige, sfeervolle Sinterklaasdag!

Heeft u nog mooie foto’s en/of filmpjes gemaakt op die dag? Sint zou het prachtig vinden wanneer u deze naar hem toe zou mailen! (sinterklaas@bakkeveen.nl)!

Fotografie: Bob Wesdorp

De hier geplaatste foto’s zijn een selectie uit alle foto’s die die dag gemaakt zijn. Professionele afdrukken en/of vergrotingen zijn te bestellen via bobwesdorp@live.nl !

Om een eventuele keuze te kunnen maken uit de hele serie: contactvellen

.

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

Geef een reactie