Vlooienmarkt 3 november 2007

Vlooienmarkt 3 november 2007

Zaterdag 3 november 2007 was de laatste vlooienmarkt van 2007. Deze laatste markt waren er 92 standhouders naar Bakkeveen gekomen om te proberen hun handel “aan de man” te brengen. Dat moet redelijk geslaagd zijn. Er is nog redelijk veel publiek geweest. Natuurlijk begint zo’n markt in de late herfst ook laat: pas tegen 9 uur begint het echt te lopen met publiek. Het weer was af en toe dreigend, maar het is droog gebleven tot bijna 12 uur. Tegen 12 uur kwam er een buitje over en dan is het meteen gebeurd met de markt. Het wordt dan kouder en nat: iedereen houdt het dan voor gezien.

Ook het parkeerweiland kon worden gebruikt. Vooral de ingang hield niet over, maar weiland en uitrit waren nog in prima conditie.

Over het algemeen hebben we weer een goed seizoen gedraaid. Er zijn mee standhouders geweest dan voorgaande jaren evenals het aantal betalende parkeerders. Het aantal bezoekers weten we niet, omdat een deel wandelend of per fiets komt of de auto in de woonwijken parkeert.

Volgend jaar zullen naar alle verwachting de marktregels gelijk blijven aan die van 2007. Ook streven we weer naar hetzelfde aantal markten als in 2007. Dat is elke 1e zaterdag van de maanden april t/m november en de 1 na laatste zaterdag van de maanden mei, juni en juli.

Graag tot zaterdag 5 april 2008 !

Klik hier voor meer informatie.

De marktcommissie.
Een gezamenlijke activiteit van de gymnastiek-, voetbal- en volleybalvereniging.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2007, Vlooienmarkten

Geef een reactie