Nieuwe aktie World Servants

De Bakkeveense World Servants Folkert, Harm, Maurtis en Ronald zijn, samen met de stafleden Jan Martin en Margreeth, nog maar net terug van Ecuador en een nieuwe groep dient zich aan. Door de ervaringen en verhalen van Ecuador zijn vijf (5) meiden uit Bakkeveen enthousiast geraakt en maken een start voor een nieuw project. Leest u maar wat ze zelf daarover vertellen.

Beste dorpsgenoten,

Wij zijn 5 meiden (Elina Veenstra, Nynke Stoker, Jikke Flapper, Lisanne Roozen en Djanet van de Wolfshaar) die in de zomer van 2008 deel gaan nemen aan een project van World Servants. Wij zijn van plan in de Dominicaanse Republiek 6 stenen huizen te gaan bouwen. Zo?n project kost € 2045,- p.p. Dus we zullen € 10225,- moeten inzamelen om daar met z’n 5en heen te kunnen.

World Servants is een christelijke organisatie die scholen, klinieken, schoonwatervoorzieningen en huizen bouwt met hulp van teams van jongeren en volwassenen uit Nederland. In veel ontwikkelingslanden ontbreekt het aan goede woningen of gebouwen voor onderwijs en gezondheidszorg. De toekomst van veel kinderen en volwassenen ziet er daardoor niet goed uit. World Servants wil hier verandering in brengen door deelnemers te activeren en fondsen te werven voor de World Servants projecten. Het motto van World Servants is “bouwen aan jezelf door te bouwen voor een ander”.

Daarvoor gaan we in November van start met de aardappelactie. U zult daar binnenkort meer over te horen krijgen.

Ook zijn wij van plan een zwartenpieten actie te gaan doen. In de week van 5 December (Week 49) kunt u ons inhuren als zwartepiet en komen we bij u langs. Voor meer informatie of aanmelding kunt u bellen naar Nynke (0516- 541751 of 0642241423). Aanmelden kan tot 20 November.

Als u interesse heeft om ons te helpen met acties (bijv. Chauffeur bij het bezorgen van aardappelen, sminken van zwartepieten enz). Kunt u contact opnemen met Anneke Rinsema 0516- 541241.

Groetjes van:
Elina
Nynke
Jikke
Lisanne
Djanet

Geplaatst in: World Servants

Geef een reactie