Fraaie kerkzaal door nieuwe vloer en stoelen

Nieuwe vloer in gebruik genomen met dinerbuffet

Met het aanbrengen van een siergrindlaag werd woensdag 24 oktober de laatste hand gelegd aan de nieuwe vloer in de gereformeerde kerk ?De Mande? door het professionele bedrijf Inverda uit Tiel. Zij rondden zaterdag 27 oktober hun werk af. Op maandag en woensdag werd de kerk schoon gemaakt, opnieuw door vele vrijwilligers. Donderdag kwamen de nieuwe stoelen aan en kon een start worden gemaakt met het inrichten van de kerkzaal voor het dinerbuffet op vrijdagavond.

Ongeveer negentig mensen hadden zich daarvoor aangemeld. Vanaf 18.30 uur kwamen de eerste gasten en waren onder de indruk van de mooie vloer, de nieuwe stoelen en de aankleding van de zaal voor het dinerbuffet. Jong en oud schoof aan bij de gezellige tafels en wist de weg naar het buffet goed te vinden. De dames die het diner hadden voorbereid oogstten veel lof. Het was een zeer geslaagde avond en voor herhaling vatbaar. Dat was mede te danken door medewerking van Andries en Engel (Dúndelle), Fokko van der Velde en Jan Douwsma.

Vanmorgen werd alles opgeruimd en schoongemaakt en de kerkzaal werd ingericht voor een eerste feestelijke kerkdienst op zondag 4 november. Dan kan de gemeente in zijn geheel kennis maken met een mooie en warme kerkzaal.

Geplaatst in: Gereformeerde Kerk

Geef een reactie