Tim Douwsma POPSTAR? Vrijdagavond op SBS6 (update 8/9)

Update 8 september
Tim hoort nu bij de laatste 9 van de potentiele Popstars. Vrijdagavond 7 september eindigde hij bij de vakjury op de 7e plaats.
Er was een dubbeldeks bus in Hilversum aanwezig met fans van Tim uit Bakkeveen en Wijnjewoude. Pas ’s nachts tegen 3 uur (zaterdagochtend dus) ariveerde de bus weer bij zijn vroegere (?) werkgever: eetcafe De Brink in Bakkeveen.

Kijk hier voor zijn optreden tijdens de eerste live show:
http://s02.popstar.sbs6.nl/deelnemers/tim

Update 4 september:

Het was al een tijd in kleine kring bekend, maar Tim Douwsma zit bij de laatste 10 van het SBS6 programma “So You Wannebe A Popstar”. Vanaf vrijdagavond 7 september elke week live op SBS6. Bakkeveen en omgeving: wel stemmen !
Kijk ook op: www.popstar-tim19.hyves.nl/

Update 18 augustus:
Voor wie de uitzending gisteravond heeft gemist hierbij de link. Het gehele programma duurt bijna 2 uren. Voor wie alleen het deel van Tim wil zien: Tim start op 1:18:30 . Handig dat je iets eerder begint, zie je ook hoe een andere kandidaat het er vanaf brengt.
http://s02.popstar.sbs6.nl/uitzendingen/02

Klik hier voor de blog van Tim :
http://tim-douwsma.hyves.nl/blog/3114986/so_you_wanna_be_a_popstar/5TqW/

Vrijdagavond 10 augustus 2007 organiseerde eetcafé “De Brink” een Flugelparty met een live zingende DJ Wilfred. ( www.flugel.com ).

De zaal van De Brink was vrijwel vol met feestende bezoekers. De sfeer zat er helemaal goed in, want Tim Douwsma, barmedewerker van De Brink, is weer een ronde verder gekomen in het SBS6 programma “So You wannabe A Popstar”.
Details mogen pas NA de TV-uitzending bekend worden gemaakt.

Tijdens de disco heeft Tim (19 jaar) een aantal malen opgetreden.
Hierbij een filmpje van het optreden van Tim vrijdagnacht met “Jan Smit van Laura” ( 🙂 ).Zie ook: www.bakkeveen.nl/Ondernemers/debrink/debrink.htm
(en www.doolhofpark.nl )

Geplaatst in: Gewoon De Brink

Geef een reactie