Peuterspeelzaal krijgt opknapbeurt!

De afgelopen zomermaanden is er door een heleboel ouders hard geklust op de peuterspeelzaal in Bakkeveen. En het resultaat mag er zijn! De binnenruimte van de peuterspeelzaal is opnieuw geverfd en helemaal opnieuw ingericht, met nieuwe meubels en zelfs een heuse lounge-hoek.

Michel Bouma, de vader van Imme, is van huis uit decor-ontwerper en dat is te zien: Michel maakte een ontwerp voor de peuterspeelzaal waarbij Ikea-kasten werden omgetoverd tot huizenblokjes. Praktisch, maar ook nog leuk om mee te spelen dus.Tijdens de grote klusdag begin juli is er een start gemaakt met de verbouwing en het weekend voor dat de peuterspeelzaal weer begon was het af. “Er zijn gelukkig heel veel ouders geweest die wilden helpen. Er wordt wel eens geklaagd over de inzet van ouders, maar deze keer ging het echt allemaal geweldig. Een pluim voor al die ouders dus!”

En de peuters! Die vinden het resultaat helemaal geweldig. De ronde bank van ruim 2 meter doorsnede, de bellenblaasmachine, de kleurige kussens en gordijnen, het is allemaal leuk. En voor Juf Willy is het natuurlijk ook wel eens lekker om een hele nieuwe prachtige werkplek te hebben.

Iedereen nogmaals bedankt!

Anne-Wil Lucas
de moeder van Jids

Geplaatst in: Dúnkrûmels

Geef een reactie