De Wâl’n op de fiets en bbq

Zaterdagavond werd de traditionele jaarlijkse barbecue van buurtvereniging De Wâl’n gehouden. Er waren ruim 40 deelnemers. De barbeque werd gehouden in en achter een hal van Veenstra-mechanisatie & garagebedrijf aan de Mandewijk.

Voorafgaand ging een deel van de buurt eerst nog fietsen. Het bestuur had ditmaal voor een gezamenljke tocht gekozen. De ruim 20 fietsers gingen via Allardsoog over het nieuwe fietspad van de Verlengde Vennootsweg. Onderweg “in the middle of nowhere” was het parcours van het concours hippique van dichtbij te bekijken. De koffiestop was op het speelterrein in het Blauwe Bos. De lengte van de tocht bedroeg ruim 20 km. De weersomstandigheden waren zeer goed: ongeveer 20 graden en bijna geen wind.

hieronder een impressie van een geslaagde avond.

Geplaatst in: De Waln

Geef een reactie