Windhoos trekt over vakantiecentrum ’t Hout

De gigantische bui van maandagavond 16 juli blijkt ook een windhoos teweeg gebracht te hebben. Gasten aan de westzijde van camping ’t hout hebben een slurf gezien. Later meldt men dat het geen slurf was, maar een rolwolk.

zie ook: www.bakkeveen.nl/?item=793 en www.bakkeveen.nl/?item=809

Enkele campinggasten zagen de windhoos naderen, maar moesten met alle gewicht de tent vasthouden en konden dus geen foto’s maken.
Er zijn geen gewonden gevallen alhoewel enkele tenten flink beschadigd zijn. Gelukkig waren de betreffende bewoners bij de kinderbingo in het centrum van ’t Hout.

Uiteindelijk is er een klein terrein getroffen: een deel van campingveld Molenberg helemaal aan de westzijde van de camping. Voor alle campinggasten waren de opruimactiviteiten een extra attractie …….

Er is 1 camper redelijk beschadigd: lekkage. Deze personen zijn nog dezelfde avond vertrokken. Anderen hebben in de recreatieruimte geslapen en zaten vanochtend alweer in het zonnetje en de natte kleding aan de lijn.

Geplaatst in: 2007-gebeurtenissen

Geef een reactie