uitvoering Wulpkapel uit De Wilp op Kroese Beamke

Op woensdagavond 11 juli 2007 heeft de Wulpkapel uit De Wilp in de kantine van camping t Kroese Beamke een uitvoering gegeven. Aanwezig waren campinggastenen en omwonenden.

De Wulpkapel is een kapel die onderdeel vormt van muziekvereniging “De Volharding”. Ieder woensdagavond oefent De Wulpkapel in Pruim Zevenhuizen onder de enthousiaste leiding van Jan Miedema. De kapel speelt vooral Tsjechische muziek. Bij vele evenementen zorgt De Wulpkapel voor de muzikale omlijsting. Hierbij valt te denken aan de wandelvierdaagse in Bakkeveen, de gondelvaart in Jonkersvaart, langste dag activiteiten in Ureterp, de jaarlijkse molendag, kaatsen, enzovoort.

De Wulpkapel is dringend op zoek naar nieuwe leden! Speelt u trompet, trombone, tenor, euphonium of klarinet? Kom dan gerust eens kijken tijdens een repetitieavond of neem contact op met Jan Miedema 0594-659189

Hieronder een korte foto-impressie tijdens de openingsnummers.

Geplaatst in: 2007-gebeurtenissen

Geef een reactie