Boekenmarkt (4 maart 2007)

Buurtvereniging ‘De Bosk’ ook present op boekenmarkt.

Al lang was buurtvereniging ‘De Bosk’ bezig met het inzamelen van boeken om die, ter aanvulling van de kas, aan de man te brengen op de boekenmarkt in Bakkeveen van zaterdag 24 februari 2007.

Omdat de reaktie op de diverse oproepen boeken in te leveren heel positief was, konden Michel Bouma en Sybrand Bosma een afgeladen auto met lectuur en litteratuur naar de Dunhoeke brengen.

Drie tafels waren nauwelijks genoeg om de vele gevulde dozen een plekje te geven. Maar met een beetje passen en meten kon alles netje uitgestald worden en kon de verkoop beginnen. En die liep heel voorspoedig, zodat verkopers Korrie Luinenburg, Bram Dees en Sybrand Bosma met een tevreden gevoel de balans konden opmaken. Bram Dees kon als penningmeester een leuk bedrag bijschrijven op de bankrekening van ‘De Bosk’. Omdat deze boekenverkoop voor de buurtvereniging een eenmalige aktie was, werd besloten de overgebleven boeken te schenken aan Stichting Dorcas, ook vertegenwoordigd op de markt, die zich inzet voor hulp aan straatkinderen.

Voor een foto-impressie kijk in de categorie evenementen en dan boekenmarkt.

Geplaatst in: De Bosk

Geef een reactie