2007: KNVB-voetbalweken: impressie eerste week

maandag 9 juli: klik hier www.bakkeveen.nl/?item=683

dinsdag 10 juli: klik hier www.bakkeveen.nl/?item=694

woensdag 11 juli: klik hier www.bakkeveen.nl/?item=697

donderdag 12 juli : klik hier https://www.bakkeveen.nl/?item=700

Vrijdag 13 juli: kijk hieronder

Voor de mensen die foto’s willen bestellen.

Zoals jullie al opgemerkt hebben, komen lang niet alle foto?s op het Internet, slechts maar een heel klein deel hiervan. Het is de bedoeling om een DVD te maken met hier op alle foto?s van de gehele week. Als er mensen zijn die hier belangstelling voor hebben, kunnen zij zich hiervoor opgeven en mailen naar mail@martijnvandervaart.nl. De kosten zijn minimaal gezien het aantal foto’s dat u krijgt aangeleverd. Kosten 12,50 euro inclusief verzendkosten. Het geld is over te maken op bankrekeningnummer: 363938877, vermeld uw naam wel, bijvoorbeeld: (FAM. Van der Vaart foto?s voetbal) De DVD zal pas nadat de voetbalweken zijn afgelopen, worden verzonden. (Verzending na betaling) Groet Martijn van der Vaart.

Geplaatst in: KNVB-voetbalweken

Geef een reactie