2007: KNVB-voetbalweken: impressie 2e week. (update)

De 2e en laatste week van de KNVB-voetbalweken in Bakkeveen zijn weer achter de rug. Het is de gehele voetbalweek goed weer geweest tot vlak na het einde. Vrijdagnamiddag heeft het 3 uur achtereen geregend, maar toen was iedereen dus al naar huis en de tenten waren ook net voor de regen weer op de vrachtwagen geladen.
Een beetje spannend voor wat het weer betreft was maandagavond 16 juli, maar van de storm hebben de kinderen geen last gehad: ze zaten in de kantine een voetbaldocumentaire te bekijken.

Hieronder de impressie van week 2

maandag 16 juli: klik hier www.bakkeveen.nl/?item=808
dinsdag 17 juli: klik hier www.bakkeveen.nl/?item=812
woensdag 18 juli: klik hier www.bakkeveen.nl/?item=813
donderdagochtend 19 juli: klik hier www.bakkeveen.nl/?item=817
donderdagavond 19 juli: klik hier www.bakkeveen.nl/?item=819
Vrijdag 20 juli: de foto’s hieronder

Reacties kunnen in het gastenboek worden geplaatst:
www.bakkeveen.nl/gastenboek/guestbook.php

Voor de mensen die foto’s willen bestellen.

Het is de bedoeling om een DVD te maken met hierop alle foto’s van de gehele week. Als er mensen zijn die hier belangstelling voor hebben, kunnen zij zich hiervoor opgeven in de kantine of mailen naar [email protected]. De kosten zijn minimaal gezien het aantal foto?s dat u krijgt aangeleverd. Kosten 12,50 euro inclusief verzendkosten. Het geld is over te maken op bankrekeningnummer: 363938877, vermeld uw naam wel, bijvoorbeeld: (FAM. Van der Vaart voetbal (week 29)) De DVD zal pas nadat de voetbalweken zijn afgelopen, worden verzonden. (Verzending na betaling) Groet Martijn van der Vaart.

Geplaatst in: KNVB-voetbalweken

Geef een reactie