Vlooienmarkt 2 juni 2007

Vlooienmarkt juni 2007 2 juni 2007

Alweer van de 4e opeenvolgende markt goed weer. De eerste standhouders kwamen naar verluid tegen 2:30 uur binnenrijden. Rond 6:00 uur waren de verharde terreinen vol. Helaas kon het voetbaltrainingsveld nog niet gebruikt worden: het gras staat er goed voor, maar is nog niet stevig genoeg. Daardoor stands langs het voetpad richting centrum geplaatst en het terrein rond de vijver. Tegen 8 uur kwamen de laatste standhouders binnen. Er zijn uiteindelijk 297 stands geteld.

Omdat de markt ditmaal uitgestrekt is (trainingsveld met kleine 90 stands kan, zoals hierboven is aangegeven nog niet gebruikt worden), zijn er extra toiletvoorzieningen beschikbaar. Dit werd door standhouders en publiek zeer gewaardeerd.

In vergelijking met de vorige markt waren er een 50-tal meer parkeerders (althans op het officiële parkeerterrein), maar het aantalstandhouders was 40% hoger dan de vorige markt. Dezelfde buit moest dus verdeeld worden over meer standhouders dan de vorige markt. De gemiddelde verdiensten lagen dus lager. Maar toch ook handelaren getroffen die tevreden waren over de verkoop.

De volgende markt is de extra markt op zaterdag 23 juni (rond de langste dag van het jaar).

Hieronder een foto impressie.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2007, Vlooienmarkten

Geef een reactie