DeBosk ‘boskuier’

3 juni 2007

Koert Scholten leidde een grote groep bewoners, jong en oud, van De Bosk rond op het landgoed De Slotplaats. Tijdens de boskkuier vertelde hij over het ontstaan en de ontwikkeling van dit prachtige gebouw en gebied. Bovendien kwam een ieder heel wat aan de weet over de flora en de fauna.

Terwijl Koert ons in anderhalf uur tijd een andere kijk gaf op wat er allemaal in dit bos te zien is, bereidde voorzitter John met zijn vrouw Jenny en bestuurslid Yvonne vd Steen, een heerlijke picknick voor. Speciaal voor deze gelegenheid had hij van de boswachter toestemming gekregen om met zijn terreinwagen de benodigdheden naar de picknickplaats te brengen. Een ieder was zeer te spreken over deze buurtactiviteit.

Tekst/foto’s: Sybrand Bosma

Geplaatst in: Bakkeveen, De Bosk

Geef een reactie