Clubkampioenen Jonge Jeugd 2007

Clubkampioenschappen van de J.J.

Dit jaar voor het eerst wat anders opgezet bij deze groep (JJ = Jonge Jeugd). Ze moesten zelf de wedstrijden plannen en spelen in 4 weken. Daarna werd in 1 week de kruisfinales gespeeld en op 20 mei was dan eindelijk de finale dag. Op 20 mei om 10 uur begonnen we met nummers 5 t/m 8. Janet Bouma kwam invallen als nummer 8 en ze mocht het opnemen tegen Amber. Janet had er duidelijk zin in en won de wedstrijd vrij gemakkelijk met 6-2 6-2.
Op het andere veld werd een zware strijd gestreden tussen Andele en Mirte. De 1e set ging naar Andele. De 2e set pakte Mirte dus kwam er een tie-break. Ook deze ging gelijk op totdat Andele uiteindelijk won met 7-4.
Hierna kwamen Mahlet en Charlotte op de baan om te spelen voor de 3e en 4e plaats. En op de andere baan namen Ruurd en Thomas het tegen elkaar op voor de 1e en 2e plaats.

De wedstrijd tussen Mahlet en Charlotte ging mooi gelijk op. Lange rally’s en weinig fouten maken. Toch kon Mahlet een voorsprong nemen en won de 1e set met 6-4. Ook de 2e set was erg spannend. Charlotte nam een voorsprong naar 5-2. Mahlet kon daarna terug komen tot 5-5. Daarna pakte ze ook de 2e set met 7-5. Maar beide dames waren erg aan elkaar gewaagd.
Ruurd nam op de andere baan de leiding, maar Thomas wist terug te komen naar 4-4. Ook hier zaten mooie rally’s tussen. Diepe ballen en harde slagen. Ruurd won de 1e set met 6-4. In de 2e set kwam Thomas er niet meer aan. Ruurd won vrij gemakkelijk met 6-2 en werd terecht clubkampioen. Iedereen kreeg aan het einde een medaille mee naar huis en de meesten konden voldaan terug kijken op een geslaagd toernooi.
Op onderstaande foto de kampioenen; Mirte en Amber ontbreken helaas.

Geplaatst in: Tennis

Geef een reactie