Einde vakantie-hoog-seizoen 2006

27 augustus 2006: nog 1 week en dan zijn vrijwel alle vakanties achter de rug.

Over het vakantieweer in Nederland zal gemiddeld genomen niet veel geklaagd worden. Een prachtige mei (eerste helft), juni en juli. De tweede helft van mei en augustus waren wat minder. Maar de temperaturen in augustus waren met vrijwel elke dag 20 graden nog redelijk. Alleen het onvoorspelbare gedrag van de buien gooide roet in het eten. In Bakkeveen viel het allemaal nog mee, behalve maandag 21 augustus toen er rond de 40 mm regen in gevallen. Totaal in augustus al 170 mm regen, maar nat is het nog steeds niet door de droogte van de voorgaande maanden (t.z.t. een grafisch overzicht op de weer-pagina).

De vele campings beginnen weer lege plekken te vertonen. Hieronder een impressie van de start van de laatste schoolvakantie week.

Geplaatst in: 2006-gebeurtenissen

Geef een reactie