Vlooienmarkt 1 juli 2006

Vlooienmarkt van zaterdag 1 juli 2006

Al voor de 4e keer op een rij: alweer goed vlooienmarkt weer. Het is zeer veel jaren geleden dat we het zo veel achtereenvolgende markten zo goed met het weer troffen. Als we toch moeten/willen klagen: eigenlijk werd het al een beetje te warm. Maar goed, de neerslagradar beelden hoefden niet bekeken te worden.

Vrijdag rond middernacht bleken er al 9 standhouders aanwezig. ’s Ochtends rond 4:30 uur was het aantal gegroeid tot rond de 40. Er bleek ’s ochtends bij het ochtendgloren een aantal afzetlinten (de vorige avond al aangebracht) vernield en ook hekken waren dwars op straat geplaatst: baldadigheid.  Waarschijnlijk de volgende markt maar ’s ochtends eerder opstaan en dan de verkeersmaatregelen nemen.

Tegen 8 uur kwamen de laatste standhouders binnen en waren we gevorderd tot op het veld voor de gymzaal en bij de scholen nabij het centrum van Bakkeveen. We telden tijdens het geld innen 280 standhouders. Eigenlijk was dit een mooi aantal en hoeft de markt ook niet groter te worden.

Er was veel publiek aanwezig; de kooplust was wisselend. Het tweede parkeerterrein is voor ongeveer de helft bezet geweest. De politie heeft gecontroleerd op fout parkeerders; ze hoefde veel minder bonnen uit te schrijven in vergelijking met de markt van zaterdag 3 juni.

Volgende markt: zaterdag 22 juli (tot 13 uur). Dit is de 2e en laatste EXTRA markt. Reguliere eerstvolgende markt is op zaterdag 5 augustus

Hieronder enkele foto’s van de markt van 1 juli 2006

Geplaatst in: vlooienmarkt_2006, Vlooienmarkten

Geef een reactie