Clubkampioenen Jonge Jeugd 2006

Clubkampioenschappen Jonge jeugd

(16 juli 2006)

Onder zonnige (lees warm) omstandigheden, ging de Jonge Jeugd los om te strijden voor de titel clubkampioen, vrijdag 14 en zondag 16 juli j.l.

Op Vrijdag werden de voorrondes gehouden in 2 poules en op Zondag werden eerst de kruisfinales gespeeld en daarna de finale. Alles werd op tijd gespeeld. En de finale ook i.v.m. het warme weer.

Er zaten hele spannende wedstrijden tussen, het begon al met de 1e kruisfinale tussen Rick Haan en Mirte vd Mei. Hier moest een tie-break uitslag geven, maar die liep door tot 8-6 voor Rick.

Ook de finales waren heel spannend. Sommigen gingen gelijk op en dat was voor het publiek mooi om te zien. Uiteindelijk speelden Mahlet v. Gils en Bas Hoekstra om de 3e en 4e plaats in een mooi gelijk opgaande strijd, maar waarin Mahlet de wedstrijd naar zich toe trok en 3e werd.

Charlotte Bouma en Ruurd Doorten gingen voor de 1e en 2e plaats. En ook al werd er vooraf gespeculeerd dat dit al een gewonnen wedstrijd was voor Ruurd, bleek dat in de wedstrijd helemaal niet. Charlotte gaf goed partij en vaak was het deuce. Ze pakte 2 games, maar Ruurd wist sommige ballen mooi in de hoekjes te plaatsen en mag zich opnieuw Clubkampioen noemen.

Volgorde van de stand : 9: Mirte vd Mei 8: Amber Witte 7: Rick Haan 6: Andele Zijlstra 5: Amber Meijering 4: Bas Hoekstra 3: Mahlet van Gils 2: Charlotte Bouma 1: Ruurd Doorten

Geplaatst in: Tennis

Geef een reactie