Vlooienmarkt 17 juni 2006

Vlooienmarkt van zaterdag 17 juni 2006

Goed weer voor een goede markt: droog, zonnig, ruim 20 graden. Maar in Bakkeveen hadden we al 2 erg drukke markten achter de rug en deze zaterdag zijn er ontzettend veel activiteiten in de (wijde) omgeving. Juist omdat dit een extra markt is, zal het zeker niet erg druk worden. We verwachten ongeveer 200 standhouders.

’s Ochtends rond 5 uur zijn er een stuk of 40 standhouders aanwezig. Daarna komen de standhouders druppelsgewijs binnen. De bestrate terreinen zijn rond 6:30 uur vol. Het middenterrein wordt nog voor ruim 2/3 deel bezet. Uiteindelijk zijn er 181 standhouders aanwezig.

Ook de publieke belangstelling is beduidend lager dan vorige markten. Deze maal hadden we net voldoende aan 1 parkeerterrein; het achterste parkeerweiland was net niet nodig.

Volgende markt: zaterdag 1 juli (tot 13 uur). (de eerstvolgende extra markt is op zaterdag 22 juli)

Hieronder enkele foto’s van de markt van 17 juni 2006

Geplaatst in: vlooienmarkt_2006, Vlooienmarkten

Geef een reactie