Vlooienmarkt 1 april 2006

Vlooienmarkt van zaterdag 1 april 2006

Het 18e seizoen is slecht begonnen. Er kwam dit jaar maar geen einde aan de winter. Toen in de laatste week van maart de temperaturen boven de 10 graden kwamen, kwam ook de regen en harde wind. Zo ook voor zaterdag 1 april en dat bleek geen grap te zijn.

Op de avond voorafgaand aan de markt was er zelfs al een standhouder uit Nijmegen; wij als organisatie konden ons hier eigenlijk niets bij voorstellen. ‘s  Ochtends komen de standhouders slechts mondjesmaat binnen. Tegen 7 uur, als het langzaam licht wordt zijn er ongeveer 45 standhouders. Later komt er nog een aantal bij; in totaal hebben we 56 standhouders geteld. De standhouders stonden in een grote cirkel over het terrein.

Om kwart over 7 komt een klein buitje over. Daarna begint het langduriger en steviger te regenen vanaf ongeveer 9 uur tot ongeveer 10:30 uur. Daarna is het grotendeels droog, maar dan is het al te laat voor meer publiek. De meeste standhouders zijn dan inmiddels al vertrokken.

Maar ook positief nieuws: ’s ochtends zijn alle standhouders en publiek welkom geheten door een groots vogelconcert: voor wie er oor voor had een prachtig geluid uit de bossen.

Hopelijk de volgende markt goed weer; de meeste standhouders zouden daarvoor zorgdragen. Afwachten maar …

Volgende markt: zaterdag 6 mei (tot 13 uur). Bloemenmarkt op zaterdagochtend 13 mei bij Poiesz supermarkt in centrum van Bakkeveen.

Hieronder enkele foto’s van de markt van 1 april 2006

Geplaatst in: vlooienmarkt_2006, Vlooienmarkten

Geef een reactie