Clubkampioenschappen Midi 2005

MIDIclubkampioenschappen

Woensdag 14 sept. en vrijdag 16 sept. was de eer aan de MIDI-spelers van de club om te strijden voor de titel clubkampioen.

Ondanks het miezerige weer hadden de meiden er zin en w.s door hun mooie spel klaarde het weer ook op. Er waren 9 spelers, dus werd er woe-mi. ook al 1 kruisfinale gespeeld, wie er vrijdag weer mee kon doen. Op vrijdagmiddag gingen de laatste 8 spelers, onder het genot van mooi weer, het veld op voor de kruisfinale en finale. Voor de 3e en 4e plaats moesten de gezusters Bouma het tegen elkaar opnemen. Uiteindelijk won Charlotte dit potje van Janet ,maar het verschil was klein. In de finale namen Amber Meijering en Mahlet van Gils het tegen elkaar om de titel. Dit was een hele spannende wedstrijd, maar uiteindelijk ging de winst naar Mahlet.

Dus is de eindstand als volgt: 9. Eva Maring 8. Welmoed Ebbeling 7. Amber Witte 6. Iris Hoekstra 5. Mirte vd Mei 4. Janet Bouma 3. Charlotte Bouma 2. Amber Meijering en last but not least 1. Mahlet van Gils.

(foto en tekst: Willy van der Meulen)

Geplaatst in: Tennis

Geef een reactie