Clubkampioenschappen Jeugd 2005

Clupkampioenschappen van de jeugd.

Het was lang wachten voor sommige spelers, maar vrijdag 30 sept. waren ze dan eindelijk aan de beurt om te strijden voor de titel clupkampioen.
Helaas was de opkomst minder dan gepland, maar met enig kunst- en vliegwerk van de J.C waren er toch 2 poules en kon een ieder zijn wedstrijden spelen. Na de voorrondes kon direct de kruisfinale en finale plaats vinden. Voor sommige spelers uit deze poule was dit hun 1e tennisseizoen, maar de rally’s waren er niet minder om.

Uiteindelijk namen Thomas Boere en Rick Haan het tegen elkaar op voor de 3e en 4e plaats. Thomas heeft deze strijd gewonnen. Toen in de finale stonden Martijn Huijgen en Ruurd Doorten tegenover elkaar. In een hele spannende wedstrijd waarin ze elkaar steeds ‘braken’, ging het gelijk op en was het tot aan de laatste minuut HEEL spannend. Uiteindelijk heeft Ruurd gewonnen. Beide kregen een tennistrofee mee en de andere spelers uiteraard een medaille.

Geplaatst in: Tennis

Geef een reactie