Vlooienmarkt 18 juni 2005

Vlooienmarkt van zaterdag 18 juni 2005

Het weer: wqarm met 25 graden na een druilerige zaterdag. Het weer is eindelijk geen belemmering om de markt te bezoeken. Maar hoeveel er daadwerkelijk zullen komen. We herbben geen flauw idee: het is een extra markt en de campings in en rond Bakkeveen zijn nog niet echt vol.

In alle vroegte zijn er ongeveer 15 standhouders. Tot 6 uur gaat het heel langzaam. De zon komt al snel boven de bomen uit, maar nog steeds weinig standhouders. Daarna komt er een grote stroom standhouders: bijna iedereen komt tussen 6 en 6:30 uur. Daarna wordt het weer wat rustiger tot om ongeveer 7:30 uur de laatste binnenkomt.

Uiteindelijk tellen we 227 standhouders. Het was niet druk met publiek; alhoewel de parkeerplaats anders deed vermoeden. Volgens ingewijden waren veel mensen in het eigen dorp gebleven vanwege de dorpsfeesten die er dit weekend in overvloed waren. De handel was dientengevolge over het algemeen matig.

Volgende markt: de zaterdag 2 juli  (tot 13 uur).

Hieronder enkele foto’s van de markt van 18 juni 2005

Geplaatst in: vlooienmarkt_2005, Vlooienmarkten

Geef een reactie