Rechtspraak op de heide.

Als onderdeel van het open Weekend van ’t Fryske Gea (75 jaar !!) heeft toneel vereniging Bakkeveen aangevuld met vele andere vrijwilligers een groot deel van zaterdag 23 april op de heide van Allardsoog de historie doen herleven. Een Akkerbouwer, rendierjagers, plaggenhut bewoners en een heuse rechtspraak werden in scène gezet. Mede door de schitterende weersomstandigheden een zeer geslaagde dag.

Hieronder een impressie van de rechtszaak: “Fryske Geart” tegen een ondernemer die van het natuurgebied een golfterrein wil maken. De afloop kun je waarschijnlijk wel raden, maar de act is zeer komisch in elkaar gezet en gespeeld.

Wegens succes wordt deze act (duurt ongeveer half uur) ook op zondagmiddag 15:30 uur opgevoerd op de heide. Komt dat zien; weer er bij. Veel humor!

De eerste serie foto’s hieronder is van zaterdagmiddag tussen 15:30 en 16 uur.

Hieronder foto’s van de rechtszaak van zondagmiddag 24 april.

Geplaatst in: Bakkeveen

Geef een reactie