Vlooienmarkt 4 september 2004

Vlooienmarkt van zaterdag 4 september 2004

De derde droge vlooienmarkt op een rij. En goede markttemperaturen tot een kleine 25 graden in de middag. Dit was ook volgens de verwachting, dus een goede markt met 284 standhouders.

Ook deze keer waren standhouders vroeg uit de veren: om 5 uur hadden velen op de parkeerplaats hun handel al uitgestald (zie onderstaande foto’s). Er waren op dat tijdstip rond de 60 standhouders aanwezig. Daarna reden er regelmatig meer standhouders binnen. Nog voor 6 uur moesten we uitwijken naar het grasveld. En nadat dit rond 6:45 uur vol was, vonden de laatste 10-tallen standhouders een plekje langs het voetpad richting dorp.

Gelukkig liep de temperatuur op tot iets onder de 25 graden en niet zoals de vorige markt (augustus) tot over de 30. Door de goede omstandigheden kwamen erg veel bezoekers naar de markt en werd er ook goede handel gemeld. De eerste standhouders vertrekken rond een uur of 1. Het was opvallend dat daarna iedereen ook snel in kon pakken. Om kwart over 2 was bijna iedereen vertrokken. Blijkbaar nog even genieten van het mooie nazomer weer.

Ondanks de vele regen van de laatste 3 weken (in Bakkeveen > 200 mm) was het parkeerweiland nog goed te gebruiken.

Volgende markt: reguliere 1e zaterdag van de maand markt op zaterdag 2 oktober (wederom tot 13 uur)

Hieronder enkele foto’s van de markt van 4 september 2004

Geplaatst in: vlooienmarkt_2004, Vlooienmarkten

Geef een reactie