De 2e barbecue van “De Singels”

Afgelopen zaterdag 30 Augustus 2003 hebben de bewoners van wijk De Singels hun jaarlijkse Barbecue gehouden. Het was de tweede maal in successie dat de bewoners van deze nieuwe wijk van de mogelijkheid gebruikt maakten om de ‘buren’ beter te leren kennen.

Net als vorig jaar, toen er in de wijk nog maar ongeveer 45 bewoners waren, was er veel animo voor deze feestelijke bijeenkomst. Ongeveer 70 mensen waren dan ook al vroeg aanwezig, terwijl er voorafgaand door ongeveer 25 kinderen genoten is van de mogelijkheid om pannenkoeken en ijsjes te snoepen.

Met de medewerking van aannemer van Wijnen waren ook de toekomstige bewoners uitgenodigd, en hier is door diverse mensen gebruik van gemaakt. Vielen er tijdens de voorbereidingen nog een paar flinke buien, tijdens de avond zelf zijn we van het echte slechte weer verschoond gebleven. Rond een uur of 12 was alles op en waren de buikjes gevuld. Met vereende krachten zijn de tenten, verlichting en de barbecue opgeruimd.

Het geheel was zeer geslaagd, en de plannen voor de 2004 versie liggen al klaar. Namens de organisatie willen we een ieder die op wat voor manier dan ook geholpen heeft daarvoor hartelijk bedanken, en graag tot de volgende keer.

Ruud de Beus, Lange Singel 13

Geplaatst in: 2003-gebeurtenissen, De Singels

Geef een reactie