Nieuwe zaak Bolhuis Tweewielers.

Sinds 15 maart 2003 heeft Bakkeveen weer een tweewieler bedrijf. Bolhuis Tweewielers heeft vanaf die datum haar bedrijf geopend in het hart van Bakkeveen op de kruising van de Mjûmsterwei en Nije Buorren.
In de voormalige supermarkt is een ruime showroom gecreëerd: vele 10-tallen fietsen en evenzoveel scooters worden er gepresenteerd. Bolhuis Tweewielers is Batavus dealer. Daarnaast worden fietsen van het merk Cortina verkocht. “De kwaliteit van deze fietsen doet beslist niet onder voor Batavus, maar de fietsen zijn iets goedkoper en het is een nog vrij onbekend merk”, aldus Willem Jan Bolhuis. In het scooter assortiment vormt Yamaha de boventoon. Maar op verzoek zijn alle merken tweewielers verkrijgbaar. Binnenkort zijn ook mini crossers voor de jeugd bij Bolhuis Tweewielers verkrijgbaar. Accessoires voor zowel fietsen als scooters (w.o. helmen) zijn uit voorraad leverbaar. Ook de voorraad gebruikte fietsen en scooters groeit snel.

Met name in het toeristenseizoen speelt men in op de vraag naar fietsverhuur aan toeristen en recreanten: ook mountainbikes zijn te huur. Met het V.V.V.-kantoor vlak in de buurt, geeft dit een goede service aan de fietsende recreant. Nieuw in het pakket is de verhuur van quads. Deze 4-wielers worden verhuurd aan personen vanaf 16 jaar met brommerrijbewijs. Voor deze quads gelden dezelfde verkeersregels als voor scooters en een helm is dus verplicht.

Naast de showroom is er een werkplaats, magazijn, ontvangstruimte en kantoor. De werkplaats is ruim opgezet met een oppervlakte van ruim 70 m2. Hierin zijn fietstakels en een hefbrug voor brommers en scooters aanwezig. Ook het naastgelegen magazijn is ruim en overzichtelijk opgezet.

Voor de (jonge) tieners is de nieuwe K3-fietslijn ook in Bakkeveen verkrijgbaar. De fietsen zijn voorzien van vele K3 logo’s en kleuren. Ook losse accessoires zijn voorradig: K3 fietsmandjes (PVC), K3 kinderhelmen, K3 kinderbellen, K3 veiligheidsvlaggen, K3 Stabilo’s, etc.

Bolhuis Tweewielers openden hun nieuwe zaak op zaterdag 15 en zondag 16 maart met enkele aantrekkelijke openingsaanbiedingen. Zo maakte elke koper van een artikel minstens € 10,– kans op een nieuwe fiets.

Hieronder een foto-impressie van de opening.

Geplaatst in: Bakkeveen

Geef een reactie