Open Haulerwijks Dartkampioenschap 2002

Dartclub “Dikke Wille” uit Haulerwijk organiseerde in café ’t Bruine Paard voor de 1e maal het open Haulerwijkster Dartkampioenschap. De Bakkeveenster afvaardiging bestond uit 7 personen: Marcel Kamping, Kees van der Meulen, Eise-Anne Palsma, Johannes Roersma, Sjonnie Slofstra, Folkert van der Wal en Frank Warnders. De eerste ronde (64 deelnemers) werd door alle heren van Bakkeveenster dartclub “club 26” glansrijk gehaald.

Daarna werd de tegenstand voor de meeste Bakkeveensters te groot. In de kwart finale waren alleen Eise-Anne Palsma en Folkert van der Wal nog in de race. En ze moesten tegen elkaar. Folkert kwam als winnaar uit de bus en stond daarmee als laatste Bakkeveen vertegenwoordiger in de halve finale.

Deze Halve finale ging tegen Micheal Hut uit Haulerwijk. “Helaas” moest Folkert met 2-0 het onderspit delven.

De troostfinale won Folkert tegen iemand uit Oosterwolde en werd daarmee derde. Dit betekende een beker en € 50,– rijker.

In februari 2003 wordt in Bakkeveen weer een open darttoernooi gehouden.

Hieronder enkele foto’s van het toernooi ’t Bruine Paard te Haulerwijk (vanaf de halve finale).

Geplaatst in: Bakkeveen

Geef een reactie