Vlooienmarkt 6 juli 2002

Vlooienmarkt van zaterdag 6 juli 2002

De tweede markt op rij, waarbij het niet droog bleef. En dat was ook volgens de weersverwachting, zodat bijna alle aanwezige standhouders daar al rekening mee hadden gehouden: plastic mee of helemaal niet komen. Maar de eerste uren hadden we in Bakkeveen nog mazzel.

Standhouders uit het gebied ten noorden van de A7 en uit de richting Groningen vertelden dat ze onderweg aanzienlijke regenval hadden gehad. Dit zal ongetwijfeld ook aan aantal standhouders hebben afgeschrikt en weer huiswaarts zijn gekeerd.

Om half 3 ’s nachts bleken er al 3 standhouders aanwezig, tijdens de betaalde-ronde hebben we 130 standhouders geturfd. Gelukkig konden ze allemaal op de verharde pleintjes, lanen en parkeerplaatsen staan, want door de vele regen van de dagen ervoor was het voetbaltrainingsveld en de bermen langs het voetpad behoorlijk nat geworden.

Tegen kwart voor 10 begon het te regenen. En de regen stopte pas iets na half 11 met een neerslag van vele millimeters. Enkele regenafvoer putjes moesten worden ontstopt om het vele water af te kunnen voeren. Een stuk of 10 standhouders zijn in de regenperiode vertrokken. Maar de blijvers kregen gelijk. Ondanks het al wat late tijdstip kwam er toch redelijk veel publiek opdagen. Met een temperatuur van 17 graden en geen wind was het lekker weer om op de markt te verblijven.

De volgende markt is op zaterdag 22 juli (de extra VAKANTIEmarkt). We hopen dat het dan de gehele markt droog blijft. Veel publiek komt dan van de omringende campings op de fiets….

hieronder een (zeer) korte foto impressie.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2002, Vlooienmarkten

Geef een reactie