Hemelvaartsdag 2002

Vorig jaar (2001) viel Hemelvaart op 24 mei. Het weer was toen zeer goed: temperaturen van iets boven de 20 graden, diepblauwe luchten, alleen een beetje veel wind uit de noord hoek.

Dat was 2001, vorig jaar. Dit jaar viel Hemelvaart 2 weken eerder: op 9 mei 2002. Ook dit jaar ging het redelijk goed met het weer. Na een eerste week mei-vakantie met slecht weer, was het de gehele Hemelvaarts-week een stuk beter met het weer. Alle campings in Bakkeveen bleken zo goed als vol te zitten.

dagmax. temperatuurbewolking/zon
donderdag22 gradenlaaghangende bewolking >> licht bewolkt
vrijdag24 gradenhoge bewolking >> geheel bewolkt drukkend
zaterdag14 gradengeheel bewolkt/vrijwel droog; geen zon
zondag15  gradengeheel bewolkt >> licht bewolkt

Voor Bakkeveen werd het een redelijk drukke dag. Hieronder een impressie van enkele uitgaans gelegenheden in Bakkeveen op donderdag 9 en vrijdag 10 mei. Zaterdag was spelbreker en zondag deed z’n naam eer aan: in de middag veel zon.

Geplaatst in: 2002-gebeurtenissen

Geef een reactie